• "UČITE SE OD SUNCA!"

    Učenik: "Možeš li mi reći kako da osmislim svoj život?" Mudrac: "UČI SE OD SUNCA!... Ujutro izlazi, a navečer zalazi i iza sebe ostavlja svijetli i topli trag..."
  • 1

O nama

Misao (o ostavljanju svjetlog traga za sobom) me vodila čitav život i nju sam ponio sa sobom i u tvrtku LOGIKO koju sam osnovao 2007. godine. Naša je želja da svakog dana koji prođe iza nas ostane svijetli i topli trag. A danas je novi dan i nova mogućnost da krenete na put znanja i uspjeha kako bi i Vi u svojim organizacijama ostavili svoje svijetle i tople tragove. Kako bi Vam pomogli u tome odlučili smo podijeliti svoje znanje, čije stjecanje je u temeljima naših vrijednosti.

 

Vrijednosti:

  • Rast i razvoj - U srcu vrijednosti koje podržavamo su rast i razvoj. Ove vrijednosti potičemo kako na osobnom i privatnom tako i na poslovnom planu.
  • Vizija - Mislim da ako imamo viziju i idemo prema njoj kao prema nekoj sjajnoj zvijezdi, onda ćemo lakše prolaziti kroz poslovne i životne izazove. 
  • Poniznost i skromnost - Ovdje ne mislim da trebamo biti zadovoljiti se sa mrvicama koje ispadaju sa stola velikih. Trebamo težiti za uspjehom kako god ga u našoj viziji zacrtamo, ali istovremeno trebamo priznati koliko je svijet složen i koliko smo maleni i malo znamo.
  • Ambicioznost - iako priznajemo da je svijet oko nas složen i kompliciran, mi želimo više.
  • Dodavanje vrijednosti - Sve što radimo za nas i za naše klijente i za njihove klijente mora uroditi sa dodanom vrijednošću od one sa kojom smo započeli.
  • Učenje - Naša je želja da sakupljamo poslovna znanja i prenosimo ih na naše klijente kako bi ih oni prenosili dalje 

Pored toga što njegujemo ove vrijednosti, mi ih tražimo i kod naših klijenata i sa takvim kompanijama želimo raditi.

"Ne preživljavaju najjače vrste nego one koje su najprilagodljivije odnosno koje najbrže uče!"

Charles Darwin

 

Metode 

Metode kojima se služimo je transfer znanja u obliku praktičnih radionica i osobnih savjetovanja te konzalting projekata koji su namjenjeni svima koji žele unaprijediti svoje znanje.

"Živi kao da ćeš sutra umrijeti. Uči kao da ćeš živjeti zauvijek."

Mahatma Gandhi


Kako bi pružili što kvalitetniju uslugu svojim klijentima (to jest Vama), a s obzirom da nismo i ne možemo biti stručnjaci u svemu, u tome nam pomažu naši i Vaši suradnici i partneri. Mi u tvrtki LOGIKO vjerujemo da su partneri najvažnija karika u lancu između pružatelja usluga i krajnjih korisnika i zato svojim korisnicima želimo dati više od uobičajenog, želimo dati maksimum u pružanju logističkih poslovnih rješenja.

"Ako želiš nekoga nahraniti za jedan dan, daj mu ribu, ako ga želiš nahraniti za cijeli život, nauči ga loviti ribu."

Kineska poslovica

Tvrtka Logiko osnovana je 2007. i prva je savjetodavna i edukacijska kuća specijalizirana za logistiku i nabavu. Trenutačno zapošljava tri djelatnika te desetak stalnih suradnika (konzultanata, trenera i programera).

LOGIKO dodaje vrijednost svojim klijentima i njihovim kupcima kroz poslovno savjetovanje, prilagođene radionice, coaching te tematske webinare i konferencije.

 

POSLOVNO SAVJETOVANJE 

U odnosu konzultanta i klijenta je zapravo najvažnija riječ "odnos". Bez pravog i iskrenog odnosa između klijenta - onoga kojem se pomaže i konzultanta - onoga koji pomaže, nema mogućnosti suradnje. Iz tog razloga gotova konzultantska  rješenja koja se skidaju sa police, ne mogu imati efekta i nikada neće biti implementirana jer se na prvim razgovorima pričalo o rješenjima, a ne  o ciljevima i vrijednostima  koje klijent želi postići.

Mi u Logiku pokušavamo najprije ostvariti odnos, a zatim pomoći klijentu. tri su osnovna načina pomaganja:

 

Standardni edukativni programi

Želite ojačati kompetencije kompletnog tima?

Možemo održati grupne radionice i treninge za vašu kompaniju sa temama iz Supply Chain Managementa (logistike, nabave, proizvodnje...)

 

Prilagođene radionice

Imate konkretne izazove?

Možemo organizirati interaktivne radionice za vašu kompaniju na kojima bi rješavali vaše konkretne probleme

 

Coaching/Mentoring ili jedan-na-jedan edukacija 

Vaši najvažniji ljudi trebaju mentora da ih prati u njihovom profesionalnom razvoju?

Možemo im pružiti individualni coaching / Mentoring i rad jedan na jedan, kako bi im dali dodatnu podršku u svakodnevnim izazovima

 

Konzalting projekti

Rješavanje kompleksnih problema u Supply Chain Managementu

Usluge koje pruža Logiko kroz poslovno savjetovanje i optimizacija procesa su konkretne kao na primjer povećanje profitabilnosti, rasta i cash-flowa te efikasnosti poslovanja – smanjenje troškova i istovremeno zadržavanje razine usluge koju zahtijevaju kupci...

 

Odmah primjenjivo znanje, Treneri sa dugogodišnjim iskustvom, Zadovoljni polaznici... A zašto su polaznici toliko zadovoljni Logiko treninzima i stalno se vraćaju "po još"? Formula je jednostavna:

+ konkretni primjeri iz poslovne prakse
+ odmah primjenjivo znanje
+ konkretni alati za primjenu u poslu
+ zanimljivi treneri sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom


= Zadovoljni polaznici

 

Alati za efikasne procese

Tanka je granica između dobre investicije u skladište i bacanja novaca. Stoga treba dobro poznavati procese u skladištu, ali i mogućnosti i isplativost ulaganja u informatizaciju i automatizaciju skladišta… Svi programi i IT alati (za upravljanje skladištem i optimiranje zalihama) koje je razvio LOGIKO nastali su na osnovu konzultantskog i trenerskog rada s klijentima. Razvijene su posebne softverske aplikacije, samostalne ili potpuno integrirane u ERP program koji su pomoćno sredstvo za operativni rad u skladištu i naručivanju, kao i za određivanje strategije nabave i prodaje:


- Stock optimizer for Navision program – potpuno integrirani modul za optimizaciju  zaliha u MS NAV-u (Navision).
Stock optimizer kao samostalan program ili povezan sa nekim ERP sustavom.
Sustav za upravljanje skladištem (WMS) koji se može nadograditi na bilo koji ERP sustav.


Antonio Zrilić
Osnivač i konzultant

LOGIKO CONSULTING

 

O nama

Logiko d.o.o.  dodaje vrijednost svojim klijentima i njihovim kupcima kroz poslovno savjetovanje, prilagođene radionice, coaching te tematske webinare i konferencije.

Kontakt

Za sve informacije dostupni smo:
 info(@) logiko.hr
  +385 1 6602 557
+385 1 6602 557 
 Barčev trg 14, 10000 Zagreb, Croatia
 
Prisutni smo na društvenim mrežama: