“Ok Google, rezerviraj moju FlixBus kartu za…”

Umjetnom inteligencijom od sada se mogu kupovati i autobusne karte upravo zahvaljujući FlixBusu, prvom autobusnom prijevozniku u svijetu dostupnom putem virtualnog asistenta - Google Asistent. Odnedavno, putnici mogu pronaći informacije o FlixBus zelenim linijama te kupiti kartu glasovnom naredbom.

Postavljanjem jednostavnog pitanja Google Asistentu korisnici FlixBusa mogu brzo i lako dobiti informacije o mogućim vezama, redu vožnje i trenutnim cijenama karata. Odabirom željenog putovanja, karta se može kupiti putem glasovnih naredbi koje su trenutno dostupne na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku. Od ožujka 2017. FlixBusova međunarodna mreža linija s više od 250.000 dnevnih veza integrirana je i u Google karte dok je Google asistent još jedan korak u razvoju i poboljšanju usluga.

Osim partnerstva s vodećim tehnološkim tvrtkama kao što je Google, FlixMobility unutar FlixBus zapošljava tim od 200 razvojnih programera koji rade na stalnom poboljšanju FlixBus proizvoda i usluga, od FlixBus besplatne mobilne aplikacije, pa do mogućnosti praćenja kretanja autobusa u realnom vremenu (Where’s My Bus).

Osim korisnih odgovora na često postavljena pitanja (FAQ), uključeno je i više od 800 jednostavnih FlixBus primjera glasovnih uzorka na tri jezika, svaki prilagođen specifičnim FlixBus kriterijima. Integracija također podržava multimodalnu upotrebu, tj. glas, tekst ili jednostavan klik, ovisno o tome koji uređaj korisnik upotrebljava za komunikaciju s Googleovim asistentom. Integraciju čini 250.000 dnevnih FlixBus veza prema više od 1.700 destinacija u 27 zemalja koje su korisnicima izravno dostupne od kuće u bilo koje vrijeme.


O nama

Logiko d.o.o.  dodaje vrijednost svojim klijentima i njihovim kupcima kroz poslovno savjetovanje, prilagođene radionice, coaching te tematske webinare i konferencije.

Contact

For all information we are available at:
 info(@)logiko.hr
  +385 1 6602 557
+385 1 6602 557 
 Barčev trg 14, 10000 Zagreb, Croatia
 
You can find us on social media too: