EU sufinancira izgradnju prekograničnog mosta na Savi

Veleposlanik Lars-Gunnar Wigemark, voditelj Delegacije EU-a i specijalni predstavnik EU-a u BiH, sudjelovao je u utorak, 13. ožujka 2018. u Banjaluci na svečanosti potpisivanja ugovora kojim Europska unija sufinancira izgradnju prekograničnog mosta na rijeci Savi između Bosne i Hercegovine i Hrvatske u iznosu od 6,8 milijuna eura.

Sporazum su potpisali predstavnici Bosne i Hercegovine i Europske investicijske banke (EIB). Projekt je dio velike infrastrukturne investicije u Gradiški koja obuhvaća izgradnju prekograničnog prijelaza na dionici puta Banja Luka – Gradiška, izgradnju prekograničnog mosta na rijeci Savi između Bosne i Hercegovine i Hrvatske te dionicu autoceste Banja Luka – Gradiška.  Projekt je važan korak prema integraciji zapadnog Balkana u kontekstu programa povezanosti (Connectivity Agenda) i u skladu je s novom strategijom EU-a za zapadni Balkan.


O nama

Logiko d.o.o.  dodaje vrijednost svojim klijentima i njihovim kupcima kroz poslovno savjetovanje, prilagođene radionice, coaching te tematske webinare i konferencije.

Contact

For all information we are available at:
 info(@)logiko.hr
  +385 1 6602 557
+385 1 6602 557 
 Barčev trg 14, 10000 Zagreb, Croatia
 
You can find us on social media too: