Najprodavanija rabljena vozila

U prošlom je mjesecu na Njuškalu predano 18 tisuća novih oglasa rabljenih automobila za prodaju. Posjetitelji i potencijalni kupci mogu birati između 64 marke i 821 modela različitih automobila koji su trenutno oglašeni.

Top 3 najzastupljenije marke automobila koje su oglašene su VW, BMW i Renault. Kada pogledamo konkretne modele automobila, na Njuškalu su trenutno najzastupljeniji VW Golf, VW Passat te BMW serije 3.

Prosječna starost trenutno oglašenih automobila za prodaju iznosi 9 i pol godina, dok je prosječna kilometraža istih oko 150 tisuća kilometara.

Gledamo li prosječnu starost oglašenih automobila, najmlađi rabljeni automobili u prodaji su Dacie i Suzuki, s prosječnom starošću od 5 godina, dok su najzastupljeniji VW i BMW rabljeni automobili na Njuškalu prosječno stari 9 godina. Modeli navedenih marki (VW i BMW) prosječno imaju 164 tisuće prijeđenih kilometara, odnosno nešto više od ukupnog prosjeka pređenih kilometara rabljenih automobila na prodaju.

Najprodavaniji modeli u prošlom mjesecu su bili Renault Clio, VW Passat te Opel Astra i Opel Corsa.

Nerijetko se na Njuškalu automobil proda i unutar istog dana predaje. U ožujku je, tako, najbrže prodan automobil unutar 23 minute, a radi se o Opel Astri. Poslovni.hr


O nama

Logiko d.o.o.  dodaje vrijednost svojim klijentima i njihovim kupcima kroz poslovno savjetovanje, prilagođene radionice, coaching te tematske webinare i konferencije.

Contact

For all information we are available at:
 info(@)logiko.hr
  +385 1 6602 557
+385 1 6602 557 
 Barčev trg 14, 10000 Zagreb, Croatia
 
You can find us on social media too: