Novi rekordi Wizz Aira

Wizz Air, jedna od aviokompanija s najbržom stopom rasta u Europi i vodeći niskotarifni avio-prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, postigao je novi rekord po broju putnika u svojoj povijesti.

Na osnovu najnovijih statističkih podataka o prometu, kompanija je u proteklih 12 mjeseci prevezla više od 30 milijuna putnika, dok je poslovanje širom Europe poraslo za 24% u odnosu na prethodno razdoblje. U okviru najvećeg procesa proširenja poslovanja, pokrenutog početkom ožujka, taj avioprijevoznik uvodi 700 novih letova tjedno i očekuje isporuku 21 aviona tipa Airbus u svojim europskim bazama za samo 17 tjedana. 

Za samo 8 tjedana, Wizz Air je već uveo 34 nove niskotarifne linije širom svoje europske mreže i predstavio 3 nove destinacije kojima je dodatno proširio svoju ponudu aviokarata po izuzetno niskim cijenama: Atenu u Grčkoj, Harkov u Ukrajini i austrijsku prijestolnicu Beč.

Brz rast poslovanja kompanije Wizz Air donosi vrlo povoljne letove i najbogatiju moguću ponudu za klijente, uz jednostavan online sistem za rezervacije, što putnicima daje mogućnost za nezaboravne doživljaje na preko 140 destinacija širom Europe i izvan nje. SEEbiz 


O nama

Logiko d.o.o.  dodaje vrijednost svojim klijentima i njihovim kupcima kroz poslovno savjetovanje, prilagođene radionice, coaching te tematske webinare i konferencije.

Contact

For all information we are available at:
 info(@)logiko.hr
  +385 1 6602 557
+385 1 6602 557 
 Barčev trg 14, 10000 Zagreb, Croatia
 
You can find us on social media too: