DPD group predstavila #TheLawsOfDelivery

DPD group predstavlja prvu paneuropsku digitalnu komunikacijsku kampanju u 20 zemalja kojom se prezentira svakodnevni život e-kupaca.

Broj dostavljenih paketa DPD group dnevno premašuje 4,8 milijuna. e-kupci su u središtu kampanje, a njih je čak 75 milijuna u 20 europskih zemalja u dobi između 18 i 39 godina. Pogotovo veliki kupci koji predstavljaju jednu trećinu europskih e-kupaca i rade čak 86% online nadrudžbi te imaju značajan utjecaj na poboljšanje procesa dostavnih usluga.

S napretkom e-commercea i digitalizacije, korisnici imaju sve više kontrole nad svojim narudžbama, ali i na dostavu. Fleksibino, prikladno i od povjerenja dostavno iskustvo je ključno za online kupovinu. E-kupci očekuju inovativna dostavna rješenja – praćenje paketa u stvarnom vremenu, fleksibilno dostavno vrijeme, planiranje ili promjena termina dostave.

Kampanjom se naglašavaju svi servisi koje je DPD group razvila kako bi olakšala online kupovinu: Predict, Pickup, Follow My Parcel i Live Tracking.

Kampanja nosi ime „The Laws of Delivery“ ili „Zakoni dostave“, a na društvenim se mrežama može pratiti putem #LawsOfDelivery.

DPD Croatia će od ukupno osam epizoda, na svojim društvenim mrežama i službenoj web stranici promovirati njih pet koje najbolje odgovaraju domaćem tržištu.

Prva paneuropska kampanja koju je pokrenula DPD group, provodi se u 20 zemalja od 23. travnja do sredine lipnja.


O nama

Logiko d.o.o.  dodaje vrijednost svojim klijentima i njihovim kupcima kroz poslovno savjetovanje, prilagođene radionice, coaching te tematske webinare i konferencije.

Contact

For all information we are available at:
 info(@)logiko.hr
  +385 1 6602 557
+385 1 6602 557 
 Barčev trg 14, 10000 Zagreb, Croatia
 
You can find us on social media too: